112

Çdo të shtune
On Air 20:30

Report TV sjell për ju një emision javor që ndjek punën e Policisë së Shtetit, realizuar nga gazetari Antonio Çakshiri.  Emisioni transmetohet premierë çdo të shtunë në orën 20:30. Në fokusin e emisionit “112” është puna e përditshme e efektivëve e të Policisë së Shtetit ndërsa kamerat e Report TV ndjekin punën e tyre. Përmes kamerave të trupit dhe kamerave të qytetit gjithashtu të përfshira në emision jemi përpjekur të sjellim të gjitha ngjarjet në një këndvështrim sa më të plotë. Një emision që për herë të parë realizohet në vendin tonë.

PROMO

Emisioni 112 Promo

Çdo të shtunë premiere emisioni 112 ne Report TV

Posted by Report TV on Wednesday, 11 December 2019