45 MINUTA

Çdo të marte dhe të enjte

On Air 18:05

“45 Minuta“, i drejtuar nga gazetari Denis Minga transmetohet ne ekranin e Report Tv çdo te Martë dhe te Premte nga ora 18:05, i parashikuar drejtpërdrejtë për 45 minuta.

Emisioni synon te trajtoje temen e dites nga politika apo dhe fusha te tjera. Nje personazh i ndryshem sjell per publikun aktualitetin e dites ndersa nuk mungon dhe aspekti analitik.

Emisioni eshte i formatit hard talk me nje te ftuar ( tête à tête ).

Promo

#reporttv #45minuta Promo Emisioni 45 minuta nga Denis Minga. Të ftuar në studio çdo të martë dhe të premte ora 18.10 në Report Tv

Geplaatst door Report TV op zaterdag 1 april 2017

 

Kanali youtube
https://www.youtube.com/channel/UCKRtwizM-GfnH_x2J4TGEog

 

Foto