5 PYETJET NGA BABARAMO

Çdo të hënë

On Air 20:55

“5 Pyetjet nga Babaramo”, është një nga emisionet më të ndjekura të politikës dhe aktualitetit.
Politikanë të njohur intervistohen nga gazetari me nje eksperiencë shumë vjeçare në median shqiptare, Ilir Babaramo.
Ritransmetimi i emisionit bëhet çdo të marte 14:30 në Report TV

 

Promo

 

Kanali Youtube
https://www.youtube.com/channel/UCk6am8EKXKPNBQaUP5jUTog

 

Foto