Articles by xoxo

Këndi i Ekspertit

Çdo të premte On Air 19:00 “Këndi i Ekspertit – Pensioni im”, një emision dedikuar pensioneve vjen çdo të premte ora 19:00 në ekranin tonë. Specialisti i pensioneve Fadil Kepi , iu përgjigjet pyetjeve të shikuesve…


MADE IN ALBANIA

Çdo të shtunë On Air 14:00 “Made in Albania” eshte nje program javor i konceptuar per te promovuar prodhimet shqiptare nga te gjitha fushat. Nen drejtimin e moderatorit Alban Musa, “Made in Albania” ka si qellim…


FILM NOSTALGJI

Çdo të Dielë On Air 20:55 Filmat autor më të ndjekur ndër vite në Botë vijnë në ekranin e REPORT TV…  


FILM ARTISTIK

Çdo të marte dhe të enjte On Air 20:55 Filmat aksion më të ndjekur ndër vite në Botë vijnë në ekranin e REPORT TV…  


VERI – JUG

Çdo të diel On Air 14:30 Një cikël reportazhesh nga gazetari Agim Pipa. Një udhëtim nga njëri cep në tjetrin për të sjellur tek shikuesi panoramën e Shqipërisë nga të gjitha krahinat. PROMO   Kanali Youtube…


SHTEGTIM

Çdo të diel On Air 12:30 Një shtegtim në vendet më të bukura shqiptare me Ilir Mati. Çdo të diel ora 12:30 gazetari yne do ju sjellë pejsazhet e bukura të vendit tonë Promo   Kanali…


KINEMA REPUBLIKA

Çdo të shtunë On Air 20:55 Filmat më të famshëm në historinë e kinematografisë shqiptare, rikthehen për publikun nëpërmjet “Kinema Republika”, çdo të shtunë në orën 20:30 në frekuencat e Report TV. Ritransmetim të dielën…


45 MINUTA

Çdo të marte dhe të enjte On Air 17:05 “45 Minuta“, i drejtuar nga gazetari Denis Minga transmetohet ne ekranin e Report Tv çdo te Martë dhe te enjte nga ora 17:05, i parashikuar drejtpërdrejtë për 45…


RREZE DIELLI

Nga e Hëna në të premte On Air 06:30 – 11:00 Emisioni “Rreze Dielli” ofron për shikuesit shqiptarë një transmetim nga ora 06:30 deri në 11:00. Në orën 06:30 nisim me leximin e gazetave dhe…


Të gatuajmë me zonjën Tefta

Një emision i dedikuar kuzhinës dhe artit të gatimit. Zonja Tefta, kuzhinierja më e dashur për shikuesin sjell nga e hëna në të premte recetat më të njohura te gatimit. “Të gatuajmë me zonjën Tefta…