Articles by xoxo

REPOlitiX

Çdo të mërkurë dhe të premte On Air 20:55 Një emision i drejtuar nga gazetari Denis Minga me të ftuar në studio. Temat e REPOlitiX janë të fokusuara rreth aktualitetit, politikës, ekonomisë, sociales, krizat ndërkombëtare etj…


5 PYETJET NGA BABARAMO

Çdo të hënë On Air 20:55 “5 Pyetjet nga Babaramo”, është një nga emisionet më të ndjekura të politikës dhe aktualitetit. Politikanë të njohur intervistohen nga gazetari me nje eksperiencë shumë vjeçare në median shqiptare,…