EMISIONE

PA GJURMË

Nga e hëna në të premte  On Air 19:00 Nën moderimin e gazetares Odeta Dume, emisioni investigativ do të jetë në kërkim të gjurmëve të shqiptarëve të humbur nëpër botë. Lidhje direkte me korrespondentet në…


5 PYETJET NGA BABARAMO

Çdo të hënë On Air 20:30 “5 Pyetjet nga Babaramo”, është një nga emisionet më të ndjekura të politikës dhe aktualitetit. Politikanë të njohur intervistohen nga gazetari me nje eksperiencë shumë vjeçare në median shqiptare,…