Senza categoria

Këndi i Ekspertit

Çdo të hënë, të mërkurë dhe të premte On Air 16:00 “Këndi i Ekspertit – Pensioni im”, një emision dedikuar pensioneve vjen çdo të premte ora 16:00 në ekranin tonë. Specialisti i pensioneve Fadil Kepi…

Read More