DOSJA K

Çdo të enjte

On Air 20:30

“Dosja K”, një cikël dossier vjen tek teleshikuesit nga gazetarja Admirina Peçi.
Histori të manipuluara, të fshehura apo të lëna në heshtje, histori qëndrese dhe mbijetese.
Rrëfime dhe hulumtime, që zbulojnë dimensionet më të gjera të ngjarjeve kyçe të komunizmit, ngjarje që shenjuan të djeshmen, ndikojnë në të sotmen dhe vënë ende në pikpyetje të nesërmen e shqiptarëve…
 Historitë e komunizmit!