FILM ARTISTIK

Çdo të enjte dhe të diel

On Air 20:30

Filmat më të ndjekur ndër vite në Botë vijnë në ekranin e REPORT TV…
Filma aksion, komedi, thriller, nostalgji, autor etj mund t’i ndiqni në ekranin tonë