KËNDI I EKSPERTIT

Çdo të hënë, të marte, të mërkurë dhe të premte

On Air 16:00

 

Këndi i Ekspertit – Prona Ime

Çdo të hënë ora 16:00

Specialisti i pronave Gjergji Begaj iu pergjigjet pyetjeve tuaja per problematikat e pronave (Këndi i Ekspertit – Prona Ime).

Këndi i Ekspertit – Specialisti Im

Çdo të martë ora 16:00

Specialistët më të mirë nga ALUIZNI dhe Hipotekat iu përgjigjen pyetjeve tuaja për çdo problem në lidhje me dokumentat e pronësisë, çertifikatat e pronave etj.

Këndi i Ekspertit – Administratori Im

Çdo të mërkurë ora 16:00

Specialistët e Bashkisë iu përgjigjen pyetjeve tuaja për problematikat e administratorëve të pallateve, problemeve të bashkëpronësisë (Këndi i Ekspertit – Administratori Im)

Këndi i Ekspertit – Pensioni Im

Çdo të premte ora 16:00

“Këndi i Ekspertit – Pensioni im”, një emision dedikuar pensioneve vjen çdo të premte ora 16:00 në ekranin tonë. Specialisti i pensioneve Fadil Kepi , iu përgjigjet pyetjeve të shikuesve për çdo problematikë (Kendi i Ekspertit – Pensioni Im).
Emisioni moderohet nga gazetarja Valbona Mhilli.

Promo kendi i ekspertit

"Këndi i Ekspertit – Specialisti Im", sot ora 16:00, e ftuar specialistja e hipotekave në REPORT TV

Posted by Report TV on Tuesday, 8 May 2018