KONTAKT

Rreth Nesh

Report Tv është televizioni që në zemër ka të vërtetën dhe në mendje shqetësimet e qytetarëve. Përcjellja sa më e shpejtë e lajmit, por dhe verifikimi profesional, janë qellimet tona të përditëshme. Informacionet mbi politikën, ekonominë, kulturën, sportin, ndërthuren me reportazhe për natyrën e shembuj të mirë njerëzorë në Shqipëri e në Rajon. Ne të ReportTv besojmë se informacioni i drejtë vlen njësoj si ushqimi ne Demokraci, ndaj për këtë arsye, ne respekt të së vërtetës dhe të telespektatorëve tanë kudo në Shqipëri, në Rajon e përmes streaming kudo në botë, punojmë përditë të kryejmë misionin tonë sa më drejtë dhe mirë.


Marketing

Patricia Constantinescu
Adresa: Rruga Niko Pushkin (mbrapa stadiumit Qemal Stafa), 3 kullat, Kulla nr. 2
E-mail: [email protected]
Tel: +355 69 600 7771 / +355 69 606 0419

Redaksia

Rr. Dervish Hima, 3 kullat, Kulla 2 – Tiranë
Cell: +355 (0) 696007772
Twitter: report_tv_al
Facebook: www.facebook.com/reporttval
Youtube: www.youtube.com/user/shqiptarjatv
Instagram: www.instagram.com/explore/tags/reporttv/

NIPT: L51817008H