MADE IN ALBANIA

Çdo të shtunë

On Air 14:00

“Made in Albania” eshte nje program javor i konceptuar per te promovuar prodhimet shqiptare nga te gjitha fushat. Nen drejtimin e moderatorit Alban Musa, “Made in Albania” ka si qellim promovimin e prodhimeve vendase dhe individeve qe sjellin te vecanta dhe novacione ne gjithcka ata realizojne