PA GJURMË

Nga e hëna në të premte 

On Air 19:00

Nën moderimin e gazetares Odeta Dume, emisioni investigativ do të jetë në kërkim të gjurmëve të shqiptarëve të humbur nëpër botë. Lidhje direkte me korrespondentet në pjesën më të madhe të Globit. Dëshmi, fakte, dokumente, intervista me persona të implikuar. Do të hidhet dritë mbi ngjarjet e mbushura me mister. “Pa Gjurmë” do të sjellë histori reale me shumë personazhe në studio, ku do fokusohet tek dhuna ndaj grave dhe vajzave si dhe do prekë çdo plagë të shoqërisë. Një pjesë e kërkimeve do t’u dedikohet atyre historive, ku fëmijët janë në kërkim të rrënjëve biologjike, të identiteteve të munguara, të historive të lëna përgjysmë! Cdo dite ne oren 19:00 në ekranin tonë, çdo ditë nga e hëna në të premte

KANALI YOUTUBE


PROMO