PA PROTOKOLL

Çdo të premte
On Air 20:55
PA PROTOKOLL, emision mbi aktualitetin dhe politikën në REPORT TV. Intervista ekskluzive ,debat, përballje, ,aktualiteti, argumente pro e kundër. Gjithcka Pa Protokoll në ekranin e REPORT TV, shfaqja e plotë, pa censurë e të vërtetës për publikun. Axhendën e përcakton interesi publik, ne e pasqyrojmë atë. Të  paanshëm, me analiza dhe argumente . Na ndiqni cdo të premte në orën 20 e 55 në REPORT TV PA PROTOKOLL, emision politik nga Anduela Ndreu