REPOLITIX

Çdo të mërkurë dhe të premte

On Air 20:30

Emisioni “Repolitix”,  i drejtuar nga gazetari Denis Minga, transmetohet në ekranin e Report Tv cdo të Mërkurë dhe të Premte nga ora 20:30,  live për rreth 1:30 minuta. 
     Emisioni ka në qendër temat më të nxehta të javës nëpërmjet protagonistëve më të rëndësishëm të saj duke ballafaquar qëndrimet e tyre në politikë, ekonomi, tema sociale e deri tek krizat ndërkombëtare. Një vëmendje të vecantë emisioni  u kushton ngjarjeve dhe personazheve të pazakontë. 
     Çdo emision, përveç të ftuarve nga fusha e politikës, funksionarë të lartë,  përfaqësues të institucioneve ,ekspertë të fushave të ndryshme ka në vëmendje dhe personazhe të vecanta  që sjellin historitë e tyre njerëzore për publikun.

KANALI YOUTUBE

https://www.youtube.com/watch?v=mj1Wv38MBlQ&list=PLKoaE_gtE1r2ArsSAWNDLfN3ge9xCmpbl