RREZE DIELLI

Nga e Hëna në të premte

On Air 06:30 – 11:00

Emisioni “Rreze Dielli” ofron për shikuesit shqiptarë një transmetim nga ora 06:30 deri në 11:00.

Në orën 06:30 nisim me leximin e gazetave dhe në orën 07:00 deri në 08:30 është hapësira e telefonatave me shqetësimet dhe opinionet e qytetarëve.

Më pas nis me të ftuar në studio me të ftuar në studio ku diksutohet aktualiteti i ditës.

Në orën 09:00 Flashi Informativ dhe më pas rubrika “Të gatuajmë me zonjën Tefta”.

Ora 10 nje edicion i shkurtër lajmesh për ti lënë vend më pas te ftuarit në studio dhe inserteve të ndryshme.

Promo Rreze Dielli

#reporttv #rrezedielli Promo emisioni Rreze dielli, çdo ditë nga ora 06.30 deri në 11.00 në Report tv

Geplaatst door Report TV op zaterdag 1 april 2017

 

Kanali Youtube
https://www.youtube.com/user/RrezeDielliOfficial