SHTEGTIM

Çdo të diel

On Air 12:30

Shtegtim, çdo te diel ora 12.30, është emision i gazetarit Ilir Mati, i cili Shtegton në Natyrën dhe në Kulturën e Shqipërisë.
Ky emision, i përjavshëm, i pranishëm në kanalin televiziv Report TV , ka për qëllim propagandimin televiziv të shëtitjeve turistike në natyrën dhe kulturën e Shqiperisë për të gjitha moshat.

Promo

Kanali Youtube
https://www.youtube.com/user/ShtegtimOfficial

 

Foto