SHTYPI I DITES DHE JU

Çdo ditë

On Air 06:30 – 08:45

Leximi i gazetave dhe opinioni i qytetarëve vjen çdo ditë në ekranin tuaj me “Shtypi i ditës dhe JU”
Pasqyra e shtypit kryesor në Shqipëri vjen çdo ditë nga ora 06:30 deri në 07:00.
Nga ora 07:00 deri në 08:30 hapsira i lihet teleshikuesit ku telefonuesit japin komentet e tyre, problemet dhe shqetësimet që kane etj.
Çdo ditë redaksia e Report TV zgjedh një temë që i përket aktualitetit të ditës.
Nga ora 08:30 – 08:45 ritransmetimi i leximit te gazetave.
Emisioni drejtohet nga gazetari Andi Kapxhiu