45 MINUTA

45 MINUTA

Çdo të marte dhe të enjte On Air 17:05 “45 Minuta“, i drejtuar nga gazetari Denis Minga transmetohet ne ekranin e Report Tv çdo te Martë dhe te enjte nga ora 17:05, i parashikuar drejtpërdrejtë për 45…