Agim Pepa

VERI – JUG

Çdo të diel On Air 13:30 Veri Jug Cikël reportazhesh në hapsirat e qyteteve dhe fshatrave shqiptare. Nga gazetari Agim PIPA Histori individësh dhe familjesh të lidhura fort me tokën, me punën,  me qytetet dhe fshatrat e…