Denis Minga

45 MINUTA

Çdo të marte dhe të enjte On Air 18:05 “45 Minuta“, i drejtuar nga gazetari Denis Minga transmetohet ne ekranin e Report Tv çdo te Martë dhe te Premte nga ora 18:05, i parashikuar drejtpërdrejtë për…