Ilir Mati

SHTEGTIM

Çdo të diel On Air 12:30 Shtegtim, çdo te diel ora 12.30, është emision i gazetarit Ilir Mati, i cili Shtegton në Natyrën dhe në Kulturën e Shqipërisë. Ky emision, i përjavshëm, i pranishëm në kanalin…