Tefta

TË GATUAJMË ME ZONJËN VJOLLCA

On Air: 09:30 – 10:30 Një emision i dedikuar kuzhinës dhe artit të gatimit. Zonja Vjollca, kuzhinierja më e dashur për shikuesin sjell nga e hëna në të premte recetat më të njohura te gatimit….