TË GATUAJMË ME ZONJËN TEFTA

On Air: 09:30 – 10:30

Një emision i dedikuar kuzhinës dhe artit të gatimit. Zonja Tefta, kuzhinierja më e dashur për shikuesin sjell nga e hëna në të premte recetat më të njohura te gatimit.
Zonja Tefta, kuzhinierja më e dashur për teleshikuesin shqiptar vjen me një eksperiencë 14- vjeçare në  televizion.
Në rubrikën “Të gatuajmë me zonjën Tefta”, gatuajnë dhe personazhe të njohur nga politika, arti, media etj.
Gjithashtu bashkë me zonjën Tefta herë pas here gatuajnë recetat e tyre dhe kuzhinierët më të famshëm në Shqipëri dhe jo vetem
“Të gatuajmë me zonjën Tefta vjen tek ju në oren 09:30 deri në oren 10:30.

Kanali Youtube

 

Foto