VERI – JUG

Çdo të diel

On Air 13:30

Veri Jug

Cikël reportazhesh në hapsirat e qyteteve dhe fshatrave shqiptare.
Nga gazetari Agim PIPA
Histori individësh dhe familjesh të lidhura fort me tokën, me punën,  me qytetet dhe fshatrat e rilindura, por edhe me problematika të shumta ekonomike dhe sociale.
Shtresat në nevojë, të pastrehët, të papunët, mjedisi dhe raportet e komuniteteve me pushtetet vendore dhe pushtetin ekzekutiv. Shoqëria civile – si promotor dhe busull e orientimit drejt integrimit të shoqërisë në familjen e madhe te Bashkimit Europian.
Zanate pune, portrete mjeshtrash të rrallë zanatesh.
Udhëtime në vende turistike, parqe natyrore kombëtare, nga Valbona piktoreske dhe Thethi alpin, Apolonia e lashtë, Kruja, Dyrrahu dhe Shkodra e Rozafës, në Konispolin e platancioneve me agrume dhe ullinj.
Fytyra e bukur e njeriut të punës dhe e familjes shqiptare.
Ndiqni reportazhet e emisioneve Veri Jug dhe takoni në to Shqipërinë e vërtetë.
Veri Jug gjithmonë pranë jush!

 

Kanali Youtube

Foto