Receta

 Paluze me lëng portokalli nga zonja Vjollca

2 Prill 2021, 10:12| Përditesimi: 2 Prill 2021, 10:26

  • Share

 Paluze me lëng portokalli

Përbërësit:

500 ml lëng portokalli

150 ml ujë

80 gr sheqer

3 lugë gjelle niseshte

Përgatitja:

Vendosim lëngun e portokalleve në zjarr për ta ngrohur. Përziejmë sheqerin me niseshten, ujë e hollojmë mirë dhe e shtojmë niseshten, ujë e hollojmë mirë dhe e shtojmë niseshten e holluar në lëngun e portokallit, e përziejmë vazhdimisht deri sa të marrë valë. E largojmë mbushim gotat e vendosim në frigorifer për 1-2 orë e më pas e servirim të dekoruar në një fetë portokall.

 

MC/ReportTv.al
Komento
  • Sondazhi i ditës:

    Rithemelimi propozon rikthimin e koalicioneve të vjetra, a jeni dakord?