Qofte me kunguj dhe nenexhik nga zonja Albana

13 Shtator, 11:41| Përditesimi: 13 Shtator, 11:43

  • Share

Qofte me kunguj dhe nenexhik

Përbërësit:

  • 4 kunguj të njomë
  • 4 qepë të njoma
  • 1 qepë e thatë
  • 2 kokrra vezë
  • 1/2 tufë nenexhik
  • 1/2 tufë majdanoz
  • Miell që fryhet
  • Kripë, piper
  • Vaj për skuqje

Përgatitja:

Kungujt i grijmë në rende dhe i bashkojmë me qepët dhe bimët aromatike të grira imët. Shtojmë erëzat me vezët dhe miellin, sipas dëshirës mund të shtojmë dhe djathë. E lëmë masën në frigorifer për 15 minuta dhe më pas skuqim qoftet. Në momentin e servirjes i shoqërojmë me salca të ndryshme.

 

MC/ReportTv.al
Komento
  • Sondazhi i ditës:

    Si e vlerësoni mbylljen e TikTok në Shqipëri për një vit?