Video

 • Gatime nga zonja Albana, Sallatë detox me pak përbërës

  5 Tetor, 10:40

  Gatime nga zonja Albana, Gliko me kungull të ëmbël

  3 Dhjetor, 14:22

  Gatime nga zonja Albana, Qofte me qull dhe arra

  3 Dhjetor, 11:01

  Gatime nga zonja Albana, Byrek në tigan me qepë të njoma

  3 Dhjetor, 10:59

  Gatime nga zonja Albana, Petulla të shpejta me qumësht dhe kos

  2 Dhjetor, 11:24

  Gatime nga zonja Albana, Rizë qengji e mbushur

  2 Dhjetor, 11:18

  Gatime nga zonja Albana, Biskota me tërshërë dhe çokollatë

  2 Dhjetor, 11:09

  Gatime nga zonja Albana, Sallata dimërore

  1 Dhjetor, 10:22

  Gatime nga zonja Albana, Tartë e kripur me brokoli

  1 Dhjetor, 10:18

  Gatime nga zonja Albana, Qifqi Gjirokastre (Qoftet më ekonomike me oriz)

  1 Dhjetor, 10:13

  Gatime nga zonja Albana, Supë me lulelakër, presh dhe patate

  1 Dhjetor, 10:10

  Gatime nga zonja Albana, Fërgesë me domate të thata, gatim i shijshëm për 5...

  30 Nëntor, 10:30

  Gatime nga zonja Albana, Revani me miell misri dhe kos

  30 Nëntor, 10:22

  Gatime nga zonja Albana, Byrek me tran të ëmbël, 2 përbërës dhe plot shije

  30 Nëntor, 10:18

  Gatime nga zonja Albana, Reçel me karrota

  29 Nëntor, 11:45

  Gatime nga zonja Albana, Çorbë me mëlçi, miell misri dhe kos

  29 Nëntor, 10:41

  Gatime nga zonja Albana, Birjam Peshkopie

  29 Nëntor, 10:09

  Gatime nga zonja Albana, Petulla të shpejta me kos

  26 Nëntor, 11:47

  Gatime nga zonja Albana, Papazia, jahnia turke në furrë

  26 Nëntor, 10:23

  Gatime nga zonja Albana, Qumështor i freskët, receta tradicionale e...

  26 Nëntor, 10:17

  Gatime nga zonja Albana, Pasha Çorba, supa tradicionale turke

  25 Nëntor, 10:30

  Gatime nga zonja Albana, Makarona me salcë dhe qofte shtëpie

  25 Nëntor, 10:11

  Gatime nga zonja Albana, Byrek me qumësht dhe gjizë që shkrihet në gojë

  25 Nëntor, 10:08

  Gatime nga zonja Albana, Kimë me vezë/Salcë domatesh zahire

  24 Nëntor, 10:44

  Gatime nga zonja Albana, Qahi tradicionale, simitet e nostalgjisë

  24 Nëntor, 10:40

  Gatime nga zonja Albana, Paçe plendësi

  23 Nëntor, 10:24

  Gatime nga zonja Albana, Supa tradiconale me roshnica dhe mish pule

  23 Nëntor, 10:19

  Gatime nga zonja Albana, Supë krem karrote, patate dhe xhinxhër

  22 Nëntor, 10:19

  Gatime nga zonja Albana, Paluze me aromë portokalli

  22 Nëntor, 10:15

  Gatime nga zonja Albana, Përpeq tradicional

  22 Nëntor, 10:11

  Gatime nga zonja Albana, Gjyveçi dibran me mish dhe perime në tavë dheu

  19 Nëntor, 11:11

  Gatime nga zonja Albana, Harapash me miell misri dhe dhallë

  19 Nëntor, 10:30

  Gatime nga zonja Albana, Sekreti i kekut si sfungjer me copëza çokollatë

  19 Nëntor, 10:26

  Gatime nga zonja Albana, Petulla të shpejta si pambuk që përgatisnin gjyshet...

  18 Nëntor, 11:43

  Gatime nga zonja Albana, Musaka me presh, një super tavë që do të lëpini gishtat

  18 Nëntor, 10:26

  Gatime nga zonja Albana, Hasude / Reshedi

  17 Nëntor, 10:46

  Gatime nga zonja Albana, Byrek me mish pule dhe oriz/Tradita Çame

  17 Nëntor, 10:42

  Gatime nga zonja Albana, Kallamarë me hithra, super të shijshme

  16 Nëntor, 11:18

  Gatime nga zonja Albana, Keku më i mirë me mandarina

  16 Nëntor, 11:01

  Gatime nga zonja Albana, Sallatë me lulelakër dhe majonezë/Mollë e pjekur me...

  15 Nëntor, 13:21

  Gatime nga zonja Albana, Domate e mbushur me kërpudha/ Fileto peshku role me...

  15 Nëntor, 13:18