Byreçka furre nga zonja Albana

14 Shkurt, 11:55| Përditesimi: 14 Shkurt, 11:56

  • Share

Byreçka furre

Përbërësit:

  • 2 petë të gatshme sfoliat
  • 200 gr proshutë
  • 200 gr djathë i butë pice
  • 1 tufë koper
  • 2 të verdha veze 

Përgatitja:

Grijmë në rende proshutën dhe djathin. Hapim petën sfoliat, shtrojmë djathin, proshutën dhe koper të grirë. E mbledhim role, e presim në feta dhe çdo fetë e shtypim pak dhe e lyejmë me të verdhën e vezëve.  I vendosim byreçkat në një tavë me letër pjekje në furrë në temperaturën 200 gradë Celsius për 30 minuta.

MC/ReportTv.al
Komento
  • Sondazhi i ditës:

    Vrasja e 14 vjeçarit, çfarë duhet të bëjë Shqipëria me TikTok e Snap Chat?