Programacion

E Hënë
12
Prill
E Martë
13
Prill
E Mërkurë
14
Prill
E Enjte
15
Prill
E Premte
16
Prill
E Shtunë
17
Prill
E Diel
18
Prill
E Hënë
19
Prill
E Martë
20
Prill
E Mërkurë
21
Prill
E Enjte
22
Prill
E Premte
23
Prill
E Shtunë
24
Prill
E Diel
25
Prill
 • Sondazhe

Jeni pro apo kundër anulimit të moratoriumit të gjuetisë premtuar nga Lulzim Basha?

 • Pro
  15.3%
 • Kundër
  81.1%
 • Nuk e di
  3.6%
Vota total: 2655
11 Prill, 11:18  

Zgjedhjet e 25 Prillit/Mendoni se votimi dhe numërimi elektronik do të ishte më efikas për procesin dhe duhej të shtrihej në më shumë zona?

 • PO
  72.3%
 • JO
  20.9%
 • NUK E DI
  6.7%
Vota total: 1304
10 Prill, 21:56  

Situata nga pandemia, a mendoni se duhet shtyrë ora policore?

 • Po
  57%
 • Jo
  38.4%
 • Nuk e di
  4.6%
Vota total: 2485
9 Prill, 22:51  

A ju janë ofruar para ose favore në këmbim të votës në zgjedhjet e 25 prillit?

 • Po
  15.4%
 • Jo
  76.6%
 • Nuk kam përgjigje
  8%
Vota total: 3915
8 Prill, 23:04  

A mendoni se bllokimi i Rinasit pas pezullimit të punës nga kontrollorët e trafikut ajror ka prapavijë politike?

 • Po
  88.2%
 • Jo
  8.6%
 • Nuk e di
  3.2%
Vota total: 7486
7 Prill, 23:15  

Ulen ndjeshëm infektimet me Covid-19 dhe vijon vaksinimi masiv, a duhen lehtësuar masat kufizuese?

 • Po
  38.4%
 • Jo
  58%
 • Nuk e di
  3.6%
Vota total: 3044
6 Prill, 22:24  

Fletë e pavlefshme nëse voton një parti e kandidatin e një tjetër partie, ju duket e drejtë?

 • PO
  66.8%
 • JO
  28.2%
 • Nuk kam mendim
  5%
Vota total: 2505
5 Prill, 22:52  

Fletë votimi me numra e jo me emrat e kandidatëve në 25 prill, a është ky modeli që ju donit?

 • PO
  64.7%
 • JO
  28.2%
 • Nuk kam mendim
  7.1%
Vota total: 2933
4 Prill, 22:51  

25 Prilli/KAS vendosi që kandidatët në zgjedhje të votohen me numra. Modeli më i thjeshtë i fletës së votimit për ju është me:

 • Numra
  65%
 • Emra
  29.9%
 • Nuk e di
  5.1%
Vota total: 2413
3 Prill, 23:37  

Cila nga partitë politike po bën fushatë më bindëse deri më tani?

 • PS
  83.3%
 • PD
  14.3%
 • LSI
  2.4%
Vota total: 3673
2 Prill, 22:37  

Emrat e kandidatëve në fletën e votimit për zgjedhjet e 25 prillit, a jeni dakord me vendimin e kryekomisionerit?

 • Po
  48.4%
 • Jo
  41.1%
 • Nuk kam mendim
  10.6%
Vota total: 2213
1 Prill, 23:06  

A mendoni se partitë e reja do të ndikojnë në rezultatin e zgjedhjeve të 25 prillit?

 • PO
  31.2%
 • JO
  65%
 • Nuk e di
  3.8%
Vota total: 3091
31 Mars, 23:26  

Cila prej partive politike po i respekton masat anti-Covid gjatë fushatës elektorale?

 • PS
  83.6%
 • PD
  6.6%
 • Asnjëra
  9.8%
Vota total: 3638
30 Mars, 22:51  

A e keni vendosur se për kë do të votoni në zgjedhjet e 25 prillit?

 • Po
  88.7%
 • Jo
  4.6%
 • Nuk do të votoj
  6.7%
Vota total: 4291
29 Mars, 22:51  

Nisi vaksinimi masiv, a jeni të gatshëm të bëni cilëndo vaksinë që ju përcaktojnë autoritetet shëndetësore?

 • Po
  76.1%
 • Jo
  18%
 • Nuk e di
  5.9%
Vota total: 3491
28 Mars, 22:45  

Shqipëria siguron 4 lloje vaksinash. Nis masivisht procesi me mijëra vaksinime në ditë. Ju do ta bëni?

 • PO
  82.1%
 • JO
  12.5%
 • NUK E DI
  5.4%
Vota total: 3550
27 Mars, 21:17  

Si do të jetë fushata elektorale për zgjedhjet e 25 prillit?

 • E qetë
  63.2%
 • E dhunshme
  27.8%
 • Nuk kam mendim
  9%
Vota total: 2177
26 Mars, 23:08  

Zgjedhje në pandemi, cila parti kishte zgjedhur mënyrën me të mirë për të hapur fushatën?

 • PS
  85.1%
 • PD
  9.8%
 • Nuk kam mendim
  5.1%
Vota total: 4171
25 Mars, 22:54  

Shqipëria do të vijojë të mbyllet në orën 20:00 dhe nuk lejohen tubimet, a jeni dakord me vendimin e ekspertëve?

 • PO
  80.3%
 • JO
  16.9%
 • Nuk e di
  2.8%
Vota total: 3986
24 Mars, 23:04  

A mendoni se në zgjedhjet e 25 prillit vendoset fati i reformës në drejtësi?

 • PO
  76.9%
 • JO
  18.7%
 • Nuk e di
  4.4%
Vota total: 3073
23 Mars, 23:24  

Jeni pro apo kundër anulimit të moratoriumit të gjuetisë premtuar nga Lulzim Basha?

 • Pro
  15.3%
 • Kundër
  81.1%
 • Nuk e di
  3.6%
Vota total: 2655
11 Prill, 11:18  

Zgjedhjet e 25 Prillit/Mendoni se votimi dhe numërimi elektronik do të ishte më efikas për procesin dhe duhej të shtrihej në më shumë zona?

 • PO
  72.3%
 • JO
  20.9%
 • NUK E DI
  6.7%
Vota total: 1304
10 Prill, 21:56  

Situata nga pandemia, a mendoni se duhet shtyrë ora policore?

 • Po
  57%
 • Jo
  38.4%
 • Nuk e di
  4.6%
Vota total: 2485
9 Prill, 22:51  

A ju janë ofruar para ose favore në këmbim të votës në zgjedhjet e 25 prillit?

 • Po
  15.4%
 • Jo
  76.6%
 • Nuk kam përgjigje
  8%
Vota total: 3915
8 Prill, 23:04  

A mendoni se bllokimi i Rinasit pas pezullimit të punës nga kontrollorët e trafikut ajror ka prapavijë politike?

 • Po
  88.2%
 • Jo
  8.6%
 • Nuk e di
  3.2%
Vota total: 7486
7 Prill, 23:15  

Ulen ndjeshëm infektimet me Covid-19 dhe vijon vaksinimi masiv, a duhen lehtësuar masat kufizuese?

 • Po
  38.4%
 • Jo
  58%
 • Nuk e di
  3.6%
Vota total: 3044
6 Prill, 22:24  

Fletë e pavlefshme nëse voton një parti e kandidatin e një tjetër partie, ju duket e drejtë?

 • PO
  66.8%
 • JO
  28.2%
 • Nuk kam mendim
  5%
Vota total: 2505
5 Prill, 22:52  

Fletë votimi me numra e jo me emrat e kandidatëve në 25 prill, a është ky modeli që ju donit?

 • PO
  64.7%
 • JO
  28.2%
 • Nuk kam mendim
  7.1%
Vota total: 2933
4 Prill, 22:51  

25 Prilli/KAS vendosi që kandidatët në zgjedhje të votohen me numra. Modeli më i thjeshtë i fletës së votimit për ju është me:

 • Numra
  65%
 • Emra
  29.9%
 • Nuk e di
  5.1%
Vota total: 2413
3 Prill, 23:37  

Cila nga partitë politike po bën fushatë më bindëse deri më tani?

 • PS
  83.3%
 • PD
  14.3%
 • LSI
  2.4%
Vota total: 3673
2 Prill, 22:37  

Emrat e kandidatëve në fletën e votimit për zgjedhjet e 25 prillit, a jeni dakord me vendimin e kryekomisionerit?

 • Po
  48.4%
 • Jo
  41.1%
 • Nuk kam mendim
  10.6%
Vota total: 2213
1 Prill, 23:06  

A mendoni se partitë e reja do të ndikojnë në rezultatin e zgjedhjeve të 25 prillit?

 • PO
  31.2%
 • JO
  65%
 • Nuk e di
  3.8%
Vota total: 3091
31 Mars, 23:26  

Cila prej partive politike po i respekton masat anti-Covid gjatë fushatës elektorale?

 • PS
  83.6%
 • PD
  6.6%
 • Asnjëra
  9.8%
Vota total: 3638
30 Mars, 22:51  

A e keni vendosur se për kë do të votoni në zgjedhjet e 25 prillit?

 • Po
  88.7%
 • Jo
  4.6%
 • Nuk do të votoj
  6.7%
Vota total: 4291
29 Mars, 22:51  

Nisi vaksinimi masiv, a jeni të gatshëm të bëni cilëndo vaksinë që ju përcaktojnë autoritetet shëndetësore?

 • Po
  76.1%
 • Jo
  18%
 • Nuk e di
  5.9%
Vota total: 3491
28 Mars, 22:45  

Shqipëria siguron 4 lloje vaksinash. Nis masivisht procesi me mijëra vaksinime në ditë. Ju do ta bëni?

 • PO
  82.1%
 • JO
  12.5%
 • NUK E DI
  5.4%
Vota total: 3550
27 Mars, 21:17  

Si do të jetë fushata elektorale për zgjedhjet e 25 prillit?

 • E qetë
  63.2%
 • E dhunshme
  27.8%
 • Nuk kam mendim
  9%
Vota total: 2177
26 Mars, 23:08  

Zgjedhje në pandemi, cila parti kishte zgjedhur mënyrën me të mirë për të hapur fushatën?

 • PS
  85.1%
 • PD
  9.8%
 • Nuk kam mendim
  5.1%
Vota total: 4171
25 Mars, 22:54  

Shqipëria do të vijojë të mbyllet në orën 20:00 dhe nuk lejohen tubimet, a jeni dakord me vendimin e ekspertëve?

 • PO
  80.3%
 • JO
  16.9%
 • Nuk e di
  2.8%
Vota total: 3986
24 Mars, 23:04  

A mendoni se në zgjedhjet e 25 prillit vendoset fati i reformës në drejtësi?

 • PO
  76.9%
 • JO
  18.7%
 • Nuk e di
  4.4%
Vota total: 3073
23 Mars, 23:24