Byreçka me djathë dhe koper, super të shpejta me petë pa okllai nga zonja Albana

17 Korrik 2023, 11:42| Përditesimi: 17 Korrik 2023, 11:46

  • Share

Byreçka me djathë

Përbërësit:

  • 1 gotë miell misri
  • 1 gotë miell gruri
  • 1 lç pluhur pjekës
  • 1 lç sodë
  • 1 gotë vaj ulliri
  • 1 gotë kos
  • 1 vezë
  • 1 tufë koper
  • Djathë i butë
  • Kripë

Përgatitja:

Në një tas vendosim vezën, vajin, kosin, miellin e misrit, miellin e grurit, pluhurin pjekës, sodën e bukës dhe kripën. Zëmë një brumë të butë. Më pas e ndajmë brumin në toptha të vegjël dhe i hapim me dorë aq sa të mbyllet një kubik djathi. I lyejmë byreçkat me pak vezë dhe bëjmë 3 prerje. I vendosim të piqen në furrë në temperaturën 200 gradë Celsius për 40 minuta.

MC//ReportTv.al
Komento
  • Sondazhi i ditës:

    Vrasja e 14 vjeçarit, çfarë duhet të bëjë Shqipëria me TikTok e Snap Chat?