Receta

Byreçka me mish dhe qepë të vluara në tenxhere nga zonja Albana

11 Shkurt, 11:31| Përditesimi: 11 Shkurt, 11:35

  • Share

Byreçka me mish dhe qepë të vluara në tenxhere

Përbërësit:

  • 500-600 gr miell
  • 1 lç kripë
  • 1 lç uthull
  • 1 vezë
  • 1 lç vaj
  • 250 ml ujë
  • 500 gr mish i grirë
  • 500 gr qepë
  • Kripë, piper i kuq

Përgatitja:

Zëmë brumin dhe e lëmë të pushojë për 30 minuta. Në një enë përziejmë mishin me qepën e grirë, me kripë dhe pak vaj. Hapim petën dhe e ndajmë në katërsh. Vendosim mbushje dhe e mbledhim petën role në formën e kërmillit. I vendosim byreçkat në tenxhere të ziejnë. Në fund i spërkasim me piper të kuq pluhur.

MC/ReportTv.al
Komento

Komente

  • Sondazhi i ditës:

    Zgjedhjet e 11 majit, cila listë e kandidatëve iu bind më shumë?