Receta

Byrek me domate dhe qepë në tigan nga zonja Albana

20 Maj, 11:53| Përditesimi: 20 Maj, 11:54

  • Share

Byrek me domate dhe qepë në tigan

Përbërësit:

  • 4 domate të mëdha
  • 3-4 qepë
  • 700 gr miell
  • 350 ml ujë
  • Kripě, piper i freskët
  • Vaj sipas dëshirës

Përgatitja:

Zëmë brumin e byrekut dhe e lëmë të pushojë pak. Ndërkohë kaurdisim qepët derisa të ulin vëllimin, shtojmë domatet, kripë, piper dhe e lëmë mbushjen të mpikset pak. E lëmë të ftohet dhe ndërkohë hapim dy petë mesatarisht sa pëllëmba e dorës. Në petën e parë, vendosim mbushjen dhe sipër vendosim petën tjetër, e ngjeshim petën me okllai dhe e skuqim në tigan. Kështu veprojmë me të gjitha byreçkat dhe i servirim të ngrohta.

MC/ReportTv.al
Komento

Komente

  • Sondazhi i ditës:

    Berisha kalon për gjykim për dosjen Partizani, a do të ketë drejtësi?