Receta

Byrek me koçkulla nga zonja Albana

19 Shtator, 12:12| Përditesimi: 19 Shtator, 12:13

  • Share

Byrek me koçkulla

Përbërësit:

  • 1 pako petë
  • 300 gr koçkulla
  • 1 qepë
  • 1 Iç nenexhik
  • 100 gr djathë i bardhë
  • 4 lgj vaj ulliri
  • Kripë, piper i zi

Përgatitja:

Fillimisht vendosim koçkullat të ziejnë në ujë me kripë dhe pak vaj ulliri. Më pas kaurdisim qepën e grirë imët, shtojmë pak kripë për zbutjen e qepës dhe nenexhik për aromë. Pasi qepa është bërë transparente shtojmë koçkullat dhe djathë të bardhë. Hapim petët të cilat i spërkasim shtresa-shtresa me lëng dhë koçkulla. E vendosim byrekun të piqet në furrë ne temperaturën 180 gradë Celsius.

MC/ReportTv.al
Komento

Komente

  • Sondazhi i ditës:

    Opozita pengon Ramën të prezantojë programin qeverisës, si iu duket?