Problemi me shtresat e dhjamit është gjithmonë prezent dhe shpesh kërkohen mënyra alternative për eleminimin e tyre. Idea më e mirë është kthimi në produktet sa më natyrale për të humbur peshë.
Shija e xhenxhefilit nuk është e këndshme për shumë njerëz, por e vërteta është se ajo ka mjaft veti të mira për trupin tonë.
Elementi kryesor i tij gingeroli përveç dhënies së një shije unike, ndihmon në eleminimin e përzierjes në stomak, madje ndihmon dhe në eleminimin e dhjamit.
Çaji i xhenxhefilit është jetik për një tretje sa më të mirë, madje ka dhe një tjetër veti. Ndikon në rritjen e temperaturës së trupit, duke përshpejtuar metabolizmin dhe djegien e dhjamit. Ai është ideali të konsumohet 30 minuta para se të filloni të ushtroheni.
Mendoni se jeni shumë të uritur? Konsumoni një filxhan çaji para çdo vakti për katër javë. Një filxhan çaj jo vetëm që do ju ndihmojë të hiqni nga trupi lëndët e panevojshme, por edhe so ju rikthejë shkëlqimin. /Healthline.com