Fileto viçi servirur me salcë
Përbërësit:
- 500 gr fileto viçi
- 1 lugë gjalpë
- 2 degë rozmarinë
- 1 kokërr portokalle
- Kripë, piper
- Salca për mishin:
- 1 lugë gjelle majonezë
- 1 lugë gjellë mustardë
- 1 lugë gjelle vaj ulliri
- Gjysëm limoni
- Kripë sipas shijes
Përgatitja:
Mishin pasi e kemi pastruar e presim në feta të rrumbullakëta, e marinojmë me kripë dhe piper dhe e vendosim në tigan duke e skuqur nga të gjitha anët. Në fund e shuajmë me lëngun e një portokalli. Ndërkohë përziejmë të gjithë përbërësit e salcës, i vendosim në një tas të vogël dhe pasi fileto e mishit të jetë gati e servirim shoqëruar me salcën e përgatitur.
Komento
Komente
