Receta

Gjella e çobanit nga zonja Albana

7 Shkurt, 11:51| Përditesimi: 7 Shkurt, 11:53

  • Share

Gjella e çobanit

Përbërësit:

  • 3 patate
  • 2 qepë
  • 500 ml qumësht
  • 30 gr gjalpë
  • 80 ml vaj
  • 1 gotë ujë
  • Kripë, piper i zi

Përgatitja:

Kaurdisim qepën e grirë hollë me yndyrë në tenxhere. Sapo qepa të bëhet transparente shtojmë patatet e prera mesatarisht duke i shtuar pak kripë dhe ujë. I lëmë të gatuhen në zjarr të avashtë duke i shtuar në fund qumështin dhe erëzat sipas shijes.

MC/ReportTv.al
Komento

Komente

  • Sondazhi i ditës:

    Grupi i PS në listë të hapur, përveç drejtuesve politikë, si iu duket?