Gjellë e shpejtë tigani me mish të grirë, karrota dhe bizele nga zonja Albana

19 Prill 2023, 11:25| Përditesimi: 19 Prill 2023, 11:27

  • Share

Gjellë me mish të grirë, karrota, bizele dhe kërpudha

Përbërësit:

  • 2 qepë
  • 1 lgj gjalpë
  • 2 karrota
  • 250 gr bizele
  • 250 gr kërpudha
  • 300 gr mish i grirë
  • 1 tufë majdanoz
  • Kripë, Piper

Përgatitja:

Mishin e grirë e kaurdisim në yndyrë derisa të kokrrizohet. Më pas shtojmë qepën e grirë hollë, karrotat e prera në kubikë dhe kërpudhat. I kaurdisim mirë dhe më pas shtojmë salcën e domates dhe ujë të ngrohtë. E lemë të ziejë për 10 minuta. Shtojmë bizelet në fund, erëzat dhe pak vaj ulliri.

MC/ReportTv.al
Komento
  • Sondazhi i ditës:

    Vrasja e 14 vjeçarit, çfarë duhet të bëjë Shqipëria me TikTok e Snap Chat?