Gjellë me perime dhe qofte pule
Përbërësit:
- 500 gr mish pule
- 1 lgj miell
- 3 patate
- 2 karrota
- 1 spec i kuq
- 1 spec jeshil
- 1 e ½ fç bizele
- 220 ml salcë domate
- 1 tufë majdanoz
- Kripë, piper
Përgatitja:
Mishin e pulës e vendosim në blender ku shtojmë kripë, piper dhe 1 lugë miell. Pasi masa të bëhet kompakte realizojmë mini qofte të vogla. Në një tenxhere me vaj vegjetal skuqim karrotat dhe patatet e prera në kubikë mesatare. I largojmë perimet dhe në po atë yndyrë skuqim specat. Largojmë specat dhe vendosim të skuqen mini qoftet. Tek qoftet shtojmë të gjitha perimet e skuqura, bizelet dhe salcën e domates. Rregullojmë shijen me kripë, piper dhe shtojmë ujë derisa masa të bëhet kremoze dhe e mpiksur. Në fund, para se të bëjmë servirjen shtojmë
Komente
![](https://report-tv.al/template/img/antipiracynote.jpg)