Kek me spinaq dhe gjizë nga zonja Albana

14 Qershor 2022, 12:11
  • Share

Kek me spinaq dhe gjizë ose djathë

Përbërësit:

  • 250 gr spinaq
  • 350 gr djath ose gjizë
  • 2 vezë
  • 1 gotë miell
  • 3 lgj miell misri
  • 50 ml vaj ulliri
  • finok, kopër

Përgatitja:

Mbasi e lajmë mirë spinaqin e ziejmë me pak ujë, e kalojmë në blender, lëngun e përfituar e bashkojmë me miellin, miellin e misrit, vajin e ullirit, vezët, kopër, kripë, piper. Këtë masë e shtojmë sipër një tave të lyer me vaj, e fusim në furrë në 180 gradë për 40-45 minuta

MC/ReportTv.al
Komento
  • Sondazhi i ditës:

    Vrasja e 14 vjeçarit, çfarë duhet të bëjë Shqipëria me TikTok e Snap Chat?