Mish qingji në furrë me salcë rozmarine dhe limoni

31 Korrik 2020, 12:00| Përditesimi: 31 Korrik 2020, 16:43

  • Share

Mish Qingji në furrë me salcë rozmarine dhe limoni

Përbërësit
2 Kg  Mish qingji 
Hudhër të grirë
Salcë Rozmarine
2 kg patate të qëruara
2 qepë të prera në feta
Salcë limoni
 Vaj ulliri
 Kripë/Piper 

Përgatitja
Bëjmë disa vrima në mishin e qingjit dhe i mbushim me hudhër dhedhe salce rozmarine të cilën e gjejmë vetëm Në Big Market.
Spërkasim mishin me kripë, piper dhe pak vaj ulliri. 
Vendosim kofshën në një tepsi dhe hedhim në të rreth 300 ml ujë 
Mbulojmë me letër alumini dhe e pjekim në furrë në  180 gradë për  1 orë. 
Ndërkohë presim patatet në copa dhe i marinojmë bashkë me qepët, kripën, piperin, rozmarinën dhe salcën e  limonit (e gjejmë në Big Market)
Heqim letrën e aluminit, kthejmë qengjin dhe shpërndajmë në tepsi patatet. 
Vazhdojmë t’a pjekim dhe për  45 minuta. 
Ju bëftë mire !

B.K.//ReportTv.al
Komento
  • Sondazhi i ditës:

    Vrasja e 14 vjeçarit, çfarë duhet të bëjë Shqipëria me TikTok e Snap Chat?