Papare, me shumë shije dhe pa kosto nga blogerja e njohur Mirela Andoni

29 Shtator 2023, 12:10| Përditesimi: 29 Shtator 2023, 12:11

  • Share

Papare

Përbërësit:

  • 100 gr gjalpë
  • 150 gr djathë i bardhë
  • Bukë e ndenjur e fortë
  • Hudhra
  • Spec i kuq pluhur
  • Nenexhik i thatë
  • Ujë

Përgatitja:

Kaurdisim në tigan gjalpin dhe bukën e copëtuar derisa të marrë ngjyrë, më pas e shuajmë me ujë. Shtojmë thërrime djathi dhe nenexhik, sipas dëshirës e pasurojmë shijen me hudhër të shtypur në havan me piper të zi edhe pak spec të kuq.

MC/ReportTv.al
Komento
  • Sondazhi i ditës:

    Vrasja e 14 vjeçarit, çfarë duhet të bëjë Shqipëria me TikTok e Snap Chat?