Receta

Patate tigani me gjalpë dhe erëza / Ja sekreti i shijes nga zonja Albana

27 Shkurt, 11:00| Përditesimi: 27 Shkurt, 11:02

  • Share

Patate tigani me gjalpë dhe erëza

Përbërësit:

  • 300 gr patate
  • 1 lgj gjalpë
  • 1 lç kripë
  • 1 lç piper i zi
  • 1 lç paprika
  • 1 lç rigon
  • 4 thelpinj hudhër
  • Piper djegës me fara
  • 1/2 lëng limoni
  • Pak majdanoz
  • Kripë sipas shijes

Përgatitja:

Ziejmë patatet e ndara përgjysmë në ujë të bollshëm me kripë. Më pas i kullojmë. Në një tigan tresim gjalpim dhe kaurdisim patatet. Shtojmë erëzat dhe në fund i spërkasim me lëng limoni dhe majdanoz.

MC/ReportTv.al
Komento

Komente

  • Sondazhi i ditës:

    Zgjedhjet e 11 majit, cila listë e kandidatëve iu bind më shumë?