Receta

Petulla me gjizë dhe kos, të buta me super shije nga zonja Albana

29 Shtator, 11:54| Përditesimi: 29 Shtator, 11:55

  • Share

Petulla me gjizë dhe kos

Përbërësit:

  • 300 gr miell
  • 12 gr pluhur pjekës
  • 1 vezë
  • 1 lgj gjizë ose djathë
  • 5 lgj kos
  • 1 lk kripë
  • Vaj për skuqje

Përgatitja:

Bashkojmë të gjithë përbërësit e petullave në një tas dhe e punojmë mirë brumin. Hapim një petë rrumbullake dhe e ndajmë në 8 pjesë. I japim petullave formë trekëndore dhe i skuqim me vaj bimor.

MC/ReportTv.al
Komento

Komente

  • Sondazhi i ditës:

    Mbrojtja për kreun e SPAK zgjatet deri në 3 vite pas mbylljes së mandatit, si ju duket?