Receta

Pulë me lëng limoni me një shije speciale nga zonja Albana

25 Qershor, 11:21| Përditesimi: 25 Qershor, 11:22

  • Share

Pulë me lëng limoni

Përbërësit:

  • 1 pule ose pjesë pule
  • 50 ml vaj ulliri
  • 1 limon (lëngu)
  • 1 lgj niseshte
  • Kripë, piper i zi
  • Lëkurë e grirë limoni

Përgatitja:

Presim pulën në racione dhe e kaurdisim në një tigan me yndyrë duke shtuar pak kripë dhe piper. E lëmë derisa të zbutet mirë, të ketë kaluar në sotarizim (skuqje-zierje). Më pas shtojmë ujë dhe e lëmë pulën të ziejë. Tresim niseshten në lëngun e limonit dhe e shtojmë tek pula. Vendosim dhe pak lëkurë limoni të grirë imët dhe e lëmë derisa mishi të shkëputet nga kocka dhe më pas e kalojmë në furrë në temperaturën 180 gradë Celsius për 20 minuta.

MC/ReportTv.al
Komento

Komente

  • Sondazhi i ditës:

    Rreziku për aksidente, a duhet ndaluar përdorimi i monopatinave?