Receta

Rizoto me kërpudha dhe bizele

3 Maj 2021, 10:21| Përditesimi: 3 Maj 2021, 11:14

  • Share

Rizoto me kërpudha dhe bizele

Përbërësit:

oriz integral

kërpudha

 trumzë

hudhër

majdanoz

bizele

 parmigiano

gjalp

erëza

Përgatitja:

Në një tigan kaurdisim qepën me pak vaj ulliri dhe më pas hedhim kërpudhat e grira në copa. Ndërsa në një tigan tjetër skuqim orizin integral. Ndërsa skuqen qepa dhe kërpudhat I hedhim edhe erzat e ndryshme që preferojmë. Bizelet duhet të jenë zjerë më parë dhe në fund I hedhim në pjatë bashkë me rizoton dhe I spërkasim me parmixhano.

MC/ReportTv.al
Komento
  • Sondazhi i ditës:

    Si e vlerësoni funksionimin e Gjykatave dhe Prokurorive në qarqe?