Sekreti i pilafit me pulë, një recetë e traditës nga zonja Albana

22 Shkurt 2023, 12:25| Përditesimi: 22 Shkurt 2023, 12:27

  • Share

Oriz me kofsha pule

Përbërësit:

  • 8 kofsha pule
  • 500 gr oriz
  • 2 lgj gjalpë
  • Kripë
  • Piper
  • Ujë

Përgatitja:

Kofshat e pulës i lajmë mirë dhe i pastrojmë. Në tenxheren multicooker shtojmë yndyrën, e lemë të nxehet dhe shtojmë kofshat të marrin një sipërfaqe të lehtë. Më pas shtojmë orizin, kripën, masën e ujit dhe i lemë të ziejnë.

MC/ReportTv.al
Komento
  • Sondazhi i ditës:

    Vrasja e 14 vjeçarit, çfarë duhet të bëjë Shqipëria me TikTok e Snap Chat?