Tris peshku me tre lloje salcash nga Shef Miklovan Zeqo

4 Prill 2023, 12:16| Përditesimi: 4 Prill 2023, 12:18

  • Share

Tris peshku me tre lloje salcash

Përbërësit:

  • Salmon
  • Ton
  • Karkalec
  • Fruta pylli
  • Kripë 
  • Sheqer 
  • Limon
  • Majonezë
  • Mango/Kastravec
  • Vaj ulliri
  • Kripë, piper 

Përgatitja:

Salmonin e lemë për 24 orë në kripë dhe sheqer. Më pas e shpëlajmë dhe e tymosim. Karkalecat pasi i i pastrojmë i lemë në uthull me pak fruta pylli të shtypura. Hedhim pak sheqer tek uthulla që të zbusim shijen. I lemë 40 minuta në marinim. Tonin e marinojmë me kripë, piper vaj dhe e servirim me disa feta mango ose kastravec në një anë të pjatës. Në anën tjetër vendosim salmonin dhe karkalecat me pak fruta pylli të marinimit.

MC/ReportTv.al
Komento
  • Sondazhi i ditës:

    Takimet jashtë, mendoni se diaspora do marrë pjesë masivisht në votime?