5 Pyetje nga Babaramo

Një emision ku prej 18 vjetësh përmes intervistave me personazhe të ndryshme analizohet aktualiteti në Shqipëri dhe rajon.
Emisioni drejtohet nga gazetari Ilir Babaramo.

Emisione të tjera

Arkiva