DOSJA K

Një cikël dokumentarësh, kushtuar historive të persekutimit gjatë periudhës së regjimit komunist në Shqipëri. Një dritare e krijuar për tu dhënë zë, historive të mijëra shqiptarëve, që jetuan nën represion, që përjetuan  survejimin, përndjekjen, burgosjen, internimin dhe dëbimin nga shtëpitë apo qyteti i tyre.
Në “Report tv” , intervista, dëshmi, dokumente historike, ngjarje të panjohura që zbardhen dekada më vonë, personazhe të rrallë të kësaj periudhe, që frymëzojnë sot me qëndresën e tyre, me dashurinë dhe sakrificat , në emër të lirisë dhe dinjitetit njerëzor.

Emisione të tjera

Arkiva